O nama

Dobrodošli u TSP d.o.o., mjesto gdje se stručnost susreće s inovacijama, a tradicija prepliće s modernim pristupom.
Osnovani smo 2007. godine u Grudama, te smo od tada postali prepoznatljivi lideri u proizvodnji visokokvalitetnih specijalnih proizvoda od metala.

Naša tvornica prostire se na vlastitom kompleksu od 7.000 m2. Ovdje integriramo suvremene tehnologije, stručnost i posvećenost kako bismo stvorili vrhunske proizvode.
U početcima smo se specijalizirali za proizvodnju sustava za otprašivanje prostora i filtraciju, usklađenih s najnovijim svjetskim tehnologijama. Naši sustavi prolaze kroz strog nadzor stručnjaka tijekom cijelog proizvodnog procesa, a posebno se ponosimo učinkovitošću i kvalitetom sustava otprašivanja, razvijenih u suradnji s vodećim njemačkim stručnjacima.

U skladu s rastućim potrebama tržišta, proširili smo naše područje djelovanja. Sada nudimo ne samo vrhunske sustave otprašivanja, već i metalne konstrukcije, usluge CNC rezanja te montažne usluge. Ovo proširenje omogućuje nam da ispunimo raznovrsne zahtjeve naših kupaca i pružimo im kompletna rješenja vrhunske kvalitete.
U TSP d.o.o. nismo samo proizvođači – mi smo kreatori budućnosti. Kroz kombinaciju iskustva i modernih pristupa, radimo na stvaranju održivih rješenja koja premašuju standardna očekivanja.